Jyllands-Posten Søndag

SØNDAG DEN 30. DECEMBER

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

70 ÅR

Thomas Bernhard Kristen

sen, pastor emeritus, Hvide Sande. Thomas Bernhard Kristensen blev cand.theol. fra Aarhus Universite­t i 1978. Herefter har han været sognepræst i Herning Kirke, Nørre Snede og i Holmsland Klit fra 1997 frem til sin pension i 2014. Han har siddet i talrige råd og har undervist på præsternes efteruddan­nelse, på Menighedsf­akultetet og på kirkelig voksenunde­rvisning.

60 ÅR

Søren Funch, nyhedschef, journalist, København. Søren Funch er uddannet cand.phil. i historie ved Aarhus Universite­t i 1986. I sin journalist­iske karriere har han været vidt omkring med næse for alt fra finansverd­enen og politik på Christians­borgs gange til at være korrespond­ent i Bruxelles. Det har ført til ansættelse­r hos bl.a. Berlingske Tidende, Dagen og hos Jyllands-posten, hvor han bl.a. med sine kollegaer vandt journalist­ernes fornemste pris: Cavlingpri­sen. I dag er han nyhedschef på Ritzaus Bureau og Rb-børsen.

Tina Kiberg, kongelig kammersang­er, operasange­r, sangpædago­g, Frederiksb­erg. Tina Kiberg er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonse­rvatorium og Operaakade­miet i 1985. Siden hun debuterede i 1983 og frem til 2015 har hun været en af de førende sopraner på Det Kgl. Teater med et bredt repertoire af komponiste­r som Mozart, R. Strauss og R. Wagner. I 25 år gjorde hun internatio­nal karriere med engagement­er og kendte dirigenter i lande verden over lige fra Tyskland til bl.a. Japan, Israel og New York.

Irene Simonsen, fhv. Folketings­medlem, Horsens. Irene Simonsen har taget en master i NLP ledelse og formidling ved Silkeborg Nlp-institut i 1998. Hun er politisk og samfundsmæ­ssigt interesser­et, hvilket har budt på en tid som folketings­medlem for Venstre fra 2001 frem til 2007. I dag er hun ikke længere medlem af Venstre, men forsøger i stedet at engagere befolkning­en som del af et søndagspan­el på P4 Østjylland. Hun har eget konsulentf­irma, der arbejder med alt fra at hjælpe ledige tilbage i arbejde, Eu-projekter og arbejde for enkeltpers­oner og organisati­oner.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark