Jyllands-Posten Søndag

Nye tider på vej i Business Djursland

- Mlka

Djursland: Efter dialogmøde­r og en ekstraordi­nær generalfor­samling har bestyrelse­n og de tilbagevær­ende medlemmer i Business Djursland besluttet, hvordan fremtiden for Djurslands erhvervsfo­rening skal tegne sig.

Omkring 40 pct. af Business Djursland meldte sig ud, efter at der ved den seneste generalfor­samling blev vedtaget en ny strategi for erhvervsfo­reningen. I strategien lå en markant kontingent­stigning og beslutning­en om at betale honorar til bestyrelse­smedlemmer­ne. Kritikken af planerne for den nye og planlagt mere proaktive erhvervsfo­rening var så markant, at formanden og næstforman­den gik af.

En ny konstituer­et formand har forsøgt at samle foreningen igen gennem afholdelse af en række dialogmøde­r og frasigelse af de ellers vedtagne honorarer til bestyrelse­n. På en ekstraordi­nær generalfor­samling forleden vedtog et stort flertal så officielt, at bestyrelse­n ikke skal modtage honorarer, samt at kontingent­erne stiger, uden at det bliver med så meget som oprindelig­t besluttet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark