Jyllands-Posten Søndag

Minder om fremtiden Nu kan du lytte til os

-

Ord: Forfatter Siri Hustvedt kan opleves mandag i forbindels­e med Literature­xchange på Aarhus Universite­t i aulaen. Hun vil deltage i en samtale med Anne Marie Pahuus, filosof og prodekan på Arts på Aarhus Universite­t. Samtalen vil tage udgangspun­kt i Siri Hustvedts seneste roman “Minder om fremtiden”, der er historien om forfatters­piren S.H. og hendes første år i New York. Det er desuden også historien om den fyrre år ældre S.H., der genfinder sin gamle notesbog og det første udkast til en aldrig færdiggjor­t roman. Romanen tegner et billede af en kvinde gennem fire årtier og samler nogle af de temaer, som Siri Hustvedt har behandlet som erindring, køn, lyst og fantasi. Siri Hustvedt er en amerikansk digter, forfatter og essayist. Hendes forældre var norsk-amerikansk­e og for en kort periode var familien bosat i Bergen, hvor Siri Hustvedt og hendes tre søskende gik i skole. Derudovar har familien boet i USA. Siri Hustvedt har en ph.d. fra Columbia University, og hun arbejder især med skønlitter­atur som symbolisme. Hun er bosat i Brooklyn i New York og er gift med forfatter Paul Aster. Arrangemen­tet finder sted mandag klokken 13. - wang

På Jyllands-posten ser vi det som en naturlig del af vores løfte til dig som læser, at du nemt kan holde dig opdateret med dagens nyheder og samtidig kan bruge os på mange og nye måder. Derfor tester vi netop nu maskinoplæ­sning af vores artikler om Aarhus og Østjylland på jyllands-posten.dk.

Fremover vil du sammen med den klassiske tekstversi­on af vores artikler på jp.dk/aarhus derfor kunne vælge at lytte til en audio-version af en artikel, så snart den er publiceret.

Vi overvejer, om det skal være muligt at lytte til alle artikler på jyllands-posten.dk. Derfor vil vi gerne have din hjælp til at teste funktionen. Sammen med afspillere­n har vi lavet en feedback-knap, hvor du kan komme med input til funktionen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen redaktione­n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark