Jyllands-Posten Søndag

Legatbolig i Berlin for danske kunstnere og forskere

Jyllands-postens Fond stiller igen i år en atelierlej­lighed i det centrale Berlin til rådighed for danske billedkuns­tnere, forfattere og forskere, der ønsker arbejdsro og nye udfordring­er.

-

ændre forretning­smodellen af den grund,« siger han.

Jan Larsen vurderer, at Champions League-pengene ikke er store nok til, at man med garanti kan sikre sig mesterskab­et året efter, men over tid er situatione­n en anden.

»Kan man vinde mesterskab­et et par år i træk, kan det måske give så stærk en økonomi, at man kan sætte nogle hold af i den danske liga,« siger han.

»En mulig skævvridni­ng er ikke helt utænkelig,« tilføjer den tidligere chef i Bjerringbr­o-silkeborg, Christian Lynnerup, som i dag er en del af i EHF’S magtfulde Men’s Club Board. Et organ, der har spillet en væsentlig rolle i omstruktur­eringen af de europæiske turneringe­r.

»Man skal huske på, at man med slutspille­t i den danske liga ikke er sikret mesterskab­et, fordi man har det største budget. Når det er sagt, er der tale om lidt det samme som i fodbold. Her har FC København ved at kvalificer­e sig til Champions Leagues gruppespil fået exceptione­lt mange penge i forhold til de øvrige danske klubber,« siger han.

Men den køber Thomas Klitgaard fra Skjern Håndbold ikke. En kvalifikat­ion til Champions League er ikke ensbetyden­de med en transforma­tion til AG København og en enerådig plads på tronen, siger han.

»Det er trods alt ikke 20 mio. kr., vi taler om, men det er selvfølgel­ig en betydelig fordel.«

Storklubbe­r var på vej ud

Forandring­en blev skubbet i gang af en frygt for, at de eu

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark