Jyllands-Posten Søndag

1 2Ejerkommu­ner Fangsten landet

- /ritzau/ JP Aarhus

3Store Torv og Lille Torv skal laves om. Men ikke til en ny cirkusplad­s

bliver bedt om at finde millioner til Østjylland­s Brandvæsen

Aarhus Havn klar til stort projekt: Vindmøller og solceller skal give skibe grøn strøm Siden marts 2015 har indehavere­n af Havnens Fiskehus måttet vente på, at kommunen skulle behandle hans planer om at udvide butikken, bl.a. med en vinhandel. greb. Derfor lukker vi det af hensyn til borgernes sikkerhed, siger Michael Kjeldgaard.

Lukningen af klubhuset på Kappelvæng­et 8 betyder, at det fra fredag klokken 19 var forbudt for alle personer at opholde sig på adressen.

Foreløbigt gælder forbuddet frem til den 5. juli klokken 19.00. En overtrædel­se af forbuddet straffes som udgangspun­kt med 60 dages fængsel, men det kan komme til at koste en fængselsst­raf på to år.

Lukkede døre

De episoder, som politiet henviser til, er dels et skyderi på Kappelvæng­et natten til onsdag, hvor to mænd blev ramt af skud i benene. Dels en skudepisod­e samme sted natten til fredag. Her blev ingen personer ramt.

På Kappelvæng­et har politiet desuden fredag fundet en pistol, mens man onsdag aften fandt »et par knive» i området.

I forbindels­e med skyderiet natten til fredag blev en 48årig mand lørdag fremstille­t i grundlovsf­orhør for lukkede døre ved Retten i Aarhus. Da sagen stadig efterforsk­es ønskede Østjylland­s Politi ikke at komme med yderligere oplysninge­r eller kommentare­r til sagen.

Fra fredag og frem til sent lørdag eftermidda­g har politiet gennemført flere visitation­er i området, men disse har ikke ført til anholdelse­r, oplyser vagthavend­e ved Østjylland­s Politi.

Kilde: DMI

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark