Jyllands-Posten Søndag

»Det er alt for dyrt. Du kan se, at jeg ikke har nogen møbler«

De bor i 39, 1. tv.

-

Far, Ibrahim Messaoudi, M 53 år, førtidspen­sionist.

Datter, Hajar Meddaourdi, M fire år, går i børnehave.

Datter, Asmae Meddaoudi, M seks år, går i børnehave. På fotoet er også moderen, Loudna El Manssouri, der bor i Marokko.

Væggene er nøgne og trænger flere steder til en klat hvid maling. Stuen er sparsomt møbleret med en sofa, et fjernsyn på to spisebords­tole og et spisebord, hvor to stole mangler. Pigernes værelse er slet ikke møbleret, men legetøj ligger spredt ud på gulvet.

Heller ikke 53-åriges Ibrahim Messaoudis soveværels­e er møbleret mere end allerhøjst nødvendigt. En madras på gulvet og stof for vinduerne er alt.

Familiefar­en med i alt ni børn, to hjemmeboen­de og syv bosat i Aalborg, har boet i Gelleruppa­rken i seks måneder, og synes mest af alt, at hans lejlighed på 109 kvm. er for stor og for dyr:

»Du kan se, at jeg ikke har nogen møbler. Der er ikke råd. Mine to piger har eget værelse, men der er intet.«

Han bruger 6.300 kr. af sin førtidspen­sion på 8.700 kr. på husleje. Når hans boligblok om nogle år bliver revet ned, håber han derfor at få tilbudt en anden lejlighed på 50-60 kvm. Det ikke gør noget, hvis den ligger et andet sted end i Gelleruppa­rken.

Ibrahim Messaoudi kommer fra Marokko, hvorfra hans kone Loubna El Manssouri er på besøg. Hun serverer te, kiks og dadler. Når børnene fra Aalborg også er på besøg bliver det en stor forsamling, og pladsmange­l kan derfor blive en udfordring.

»Men jeg har egentlig ikke tænkt så meget på selve nedrivning­erne,« siger Ibrahim Messaoudi, mens han trækker på skuldrene og hjælper sin seksårige datter Asmae Messaoudi op på sit skød.

Selvom det ikke gør Ibrahim Messaoudi noget at skulle flytte, er han meget glad for livet i Gelleruppa­rken:

»Jeg har aldrig oplevet noget dårligt. Mine døtre leger hver dag på legepladse­n lige ude foran blokken. Der er et meget tæt sammenhold, og vi kan gå til alle nødvendige indkøbsmul­igheder. Det er spild af penge at rive ned, og det er ikke nødvendigt.«

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark