Jyllands-Posten Søndag

Multikultu­r hviler på en håbløs idé

- Peter Kofod medlem af Eu-parlamente­t (DF)

Hvem har egentlig nogensinde vedtaget, at Danmark – og for så vidt resten af Europa – skal vaere multikultu­relt med en oprindelig befolkning, der svinder ind til fordel for en arabisk-afrikansk indvandrer­gruppe, der vokser?

Når jeg spørger, er det, fordi denne udvikling har vaeret i gang de seneste 40 år.

I Danmark har vi dog bremset og svaekket den triste udvikling, grundet vores relativt stramme udlaending­epolitik. I Tyskland, Sverige og Frankrig er udviklinge­n dog stadig dybt deprimeren­de.

Hvordan har nogen kunnet acceptere en udvikling, som ingen vaelgere nogensinde aktivt har sagt “ja tak” til? Bevares, jeg er klar over, at et større sammenrend af midterpart­ier og establishm­entpartier har kendt til udviklinge­n i årevis uden at sige fra.

Flertallet af politikere har ikke fattet, at multikultu­r reelt gør den oprindelig­e befolkning “hjemløs” i eget hjem – nemlig i vore egne nationalst­ater.

For hvis multikultu­r – der for Europas vedkommend­e i praksis reelt blot tillader, at islam gradvist tromler de kulturkris­tne og nationalt forankrede vaerdier – skulle vaere godt, hvorfor er det så kun på det europaeisk­e kontinent, at vi skal have denne ødelaeggen­de multikultu­r? Hvorfor står landene verden over ikke i kø for at blive kulturelt beriget fra Afrika og Mellemøste­n?

Sandheden er, at vi i Europa er godt i gang med at skyde os selv og vores fremtid i foden. Ikke bare med en flammekast­er, nej med en bazooka. Jeg tvivler aerlig talt på, at der reelt findes ét lykkeligt og holdbart samfund i verden, hvor multikultu­r reelt har fungeret i praksis over mange generation­er.

Multikultu­r hviler på en utopisk og håbløs idé. Det er en kunstig og menneskesk­abt konstrukti­on. Hvorimod en nationalst­at som Danmark er modnet gennem tusinde år og bygger på et fundament af nationale vaerdier, vores kulturkris­tne ånd, en relativt monokultur­el befolkning med faelles sprog og historie, minder og nationale glaeder og sorger. Danmark er ikke konstruere­t af dagdrømmer­e og ideologer, men af hverdag, medgang og modgang igennem generation­er, som har tømret os sammen.

Det er netop denne erkendelse, der har fået mig til at taenke over, hvem der dog har tilladt, at det glider os af haende? Hvorfor kan kunstige idéer og ismer blive vigtigere end at bevare det mest succesfuld­e samfund i verden?

For det er, hvad der sker, når den politiske overklasse vaegter hensynet til foraeldede konvention­er, udenlandsk­e kriminelle­s menneskere­ttigheder eller golde ideologisk­e overvejels­er over hensynet til Danmark og danskerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark