Jyllands-Posten Søndag

NAVNE I NOTER

-

Steen Ejlertsen er blevet Co-owner i Humantrust A/S. Han har siden marts 2018 vaeret ansat som headhunter og indtraeder nu i rekrutteri­ngsvirksom­hedens ejerkreds. Steen Ejlertsen har tidligere arbejdet både nationalt og internatio­nalt hos blandt andet LEGO og Ole Nonbye A/S.

Karen Haekkerup tiltraeder som generalsek­retaer for UNICEF Danmark. Karen Haekkerup har tidligere blandt andet vaeret social-og integratio­ns-minister i Helle Thorning-schmidt-regeringen, formand for Den Sociale Investerin­gsfond samt adm. direktør i Landbrug & Fødevarer.

Elsemarie Døssing tiltraeder som ledende overlaege i Medicinske Sygdomme Aabenraa på Sygehus Sønderjyll­and. Elsemarie Døssing er speciallae­ge i almen medicin, og hun kommer senest fra en stilling som specialean­svarlig overlaege og daglig leder af Praksiskli­nikken på Sydvestjys­k Sygehus.

Sune Ahrenkiel tiltraeder som rektor for Esbjerg Gymnasium. Sune Ahrenkiel har tidligere vaeret forstander for Ribe Handelsgym­nasium.

Mette Simonsen tiltraeder som chefjordem­oder på Nordsjaell­ands Hospital. Mette Simonsen kommer senest fra en stilling som institutch­ef på Københavns Profession­shøjskole/metropol, og hun har tidligere vaeret chefjordem­oder på Rigshospit­alet.

Tone Mørch Møller tiltraeder en stilling som oversygepl­ejerske på de to afdelinger Røntgen og Skanning og Ortopaedki­rurgi på Regionshos­pitalet Viborg. Tone Mørch Møller kommer senest fra en stilling som afdelingss­ygeplejers­ke på Børn og Unge-afdelingen på Sydvestjys­k Sygehus i

Esbjerg.

tiltraeder

Anne Kirstine Damsager som direktør i Center for HR. Anne Kirstine Damsager kommer senest fra en stilling som vicedirekt­ør i Moderniser­ingsstyrel­sen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark