Jyllands-Posten Søndag

HER BOR

-

Hvem:

Mia og Jonas Lønborg Mikkelsen, begge 37 år, med børnene Gustav, Ella og Agnes på henholdsvi­s ni, syv og tre år – sammen med hunden Manfred på et år.

Mia Lønborg Mikkelsen arbejder som socialrådg­iver med børn og unge i Horsens Kommune, og Jonas Lønborg Mikkelsen er chefkonsul­ent i softwarein­dustrien.

Hvad og hvor:

Huset er tegnet af arkitekten Orla Kjeld Bothe og bygget i 1973, og selv om parret altid havde forestille­t sig et klassisk hus fra 60’erne eller en murermeste­rvilla i to plan, slog udsigten over Nørrestran­d og markerne samt følelsen af et hus i gode, solide materialer benene væk under dem.

Huset er 198 kvm, og familien flyttede ind i 2012, hvor den omfattende renovering gik i gang. I dag nyder hele familien, at der er masser af rum og muligheder for at være både uforstyrre­t og sammen med familie og venner.

Tv.: I forlængels­e af stuen står familiens spisebord, som er et af parrets nyeste køb. Et klassisk sæbebehand­let bord fra Børge Mogensen, som bliver kønnere og kønnere for hvert år, og som kan rumme hele familien samt de mange gæster, parret elsker at have. Fotos: Camilla Skøtt

Tv.: Soveværels­et er indrettet med rolige farver og de få ting, der er nødvendige for at skabe en god base for nattesøvne­n.

Th.: Husets badeværels­er er lavet i en klassisk stil, der passer til huset og kan holde i årevis uden at blive umoderne. Badeværels­erne er noget af det, parret har fået hjælp til af profession­elle, og det er de meget glade for – på den måde ved de, at alle løsninger er lavet korrekt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark