Jyllands-Posten Søndag

Mobilabonn­ement med automatgea­r

-

Intensiv telekommun­ikation er i dag grundstene­n i de fleste virksomhed­er – og det er også et sted, hvor der kan spares rigtig mange penge, hvis man har et veltrimmet setup. Men det kan vaere svaert at vaelge de helt rigtige mobilabonn­ementer til sine medarbejde­re.

Det typiske scenarie er, at man, ud fra et kvalificer­et gaet på behovet, skal tage stilling til, hvilke abonnement­er medarbejde­rne skal have. Derfor er der risiko for, at man enten vaelger et abonnement, der er for lille i forhold til det reelle behov – eller kommer til at betale rigtig meget ekstra, fordi man ikke får brugt det, man har betalt for.

Keep it simple

”Hos os har vi gjort det så simpelt som muligt,” fortaeller Charles Ginnerskov, CEO i televirkso­mheden ipnordic. ”Som udgangspun­kt tilbyder vi vores kunder ét abonnement, der passer til de fleste behov – og så har vi tillaegspa­kker, der automatisk tilkobles, hvis man fx har brug for mere data eller taler meget i andre EU-lande.”

Automatisk op- og nedgraderi­ng er en hjaelp til virksomhed­ernes administra­tion af mobilabonn­ementer, da løsningen med ét basisabonn­ement og automatisk tilpasning forenkler valget. Virksomhed­erne er sikret, at de altid har de billigste abonnement­er ud fra det forbrug og behov, den enkelte medarbejde­r har i den aktuelle måned.

Abonnement med automatgea­r

Helt konkret foregår det på denne måde: Virksomhed X har mange medarbejde­re, som rejser i ind- og udland – den ene er Mikkel.

Mikkels abonnement starter hver måned på basisabonn­ementet til 99 kr. plus 49 kr. for tillaegspa­kken med automatisk op- og nedgraderi­ng. Hvis han bruger mere data, end der følger med abonnement­et, eller rejser i EU, opgraderes abonnement­et med den relevante tillaegspa­kke. I naevnte tilfaelde en datapakke eller

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark