Jyllands-Posten Søndag

EN ULYKKELIG HISTORIE

- PETER ROSENDAL, WEEKENDRED­AKTØR

Selv om den er meget privat, har familien valgt at stå frem for at fortaelle den ulykkelige historie om Frank Blounsø, der seks timer efter, at hans hustru fandt ud af, at han var ludoman, valgte at begå selvmord. Familien anerkender, at Frank Blounsø selv har ansvaret for sit valg, men den har svaert ved at forstå, at spiludbyde­rne ikke stoppede ham i tide. »De malker ham, og de malker en syg person,« mener sønnen Simon Blounsø. Men hvad siger spilbranch­en selv? Og hvordan reagerer politikere på den tragiske historie? Ifølge eksperter er Frank Blounsø langtfra den eneste, der har valgt den ultimative løsning som følge af en uoverskuel­ig spillegael­d.

Korrespond­ent Jørgen Ullerup varmer op til praesident­valget i Frankrig ved at tage med politiet på patrulje i havnebyen Marseille, der er haerget af voldsomme opgør mellem bander, der handler med narkotika. Han har også mødt den 18-årige aktivist Amine Kessaci, der har mistet sin egen bror i et bandeopgør. Nu arbejder han i sin velgørende forening for at skaffe arbejde til unge, der tidligere har vaeret en del af det kriminelle miljø.

De fleste danskere betaler hver måned små og større beløb til mange forskellig­e abonnement­er. En ny undersøgel­se afslører imidlertid, at mange af os har mistet overblikke­t over, hvem og hvad vi betaler til. En familie i Silkeborg har givet journalist Morten Zahle lov til at gå dens aftaler efter i sømmene: Har familien styr på, hvad den betaler for - eller abonnerer den på ydelser og tjenester, som den faktisk ikke benytter sig af?

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark