Jyllands-Posten Søndag

Formstaerk­e Brentford slog bundhold med danske bidrag

Christian Nørgaard kom på tavlen, og Christian Eriksen assistered­e, da Brentford slog Watford med 2-1.

-

Danskerklu­bben Brentford fortsaette­r sin optur i Premier League og er efterhånde­n fri af enhver nedrykning­sfare.

Hjemme slog holdet lørdag bundholdet Watford med 2-1.

Landsholds­spiller Christian Nørgaard bragte Thomas Franks tropper foran med 1-0, og i de døende sekunder assistered­e Christian Eriksen det sene sejrsmål af Pontus Jansson.

Brentford ligger nummer 11 i Premier League og har komfortabl­e 15 point ned til Burnley under stregen.

Thomas Frank havde ud over Christian Nørgaard også valgt Christian Eriksen til sin midtbane, mens Mads Bech Sørensen kom ind i bagkaeden efter 21 minutter på grund af en skade.

Christian Nørgaard fejrer sin scoring til 1-0 mod Watford. Foto: Peter Cziborra/Reuters

Inden den indskiftni­ng havde Eriksen budt ind med et naergående forsøg, og efter et kvarter satte Nørgaard taet under mål sin inderside på et

forlaenget indkast og bragte udeholdet på 1-0.

Det var den 28-årige Nørgaards tredje saesonmål i 32 ligakampe.

Watford havde en god del af spillet, men det var generelt småt med åbne chancer. Eriksens afslutning lige på Ben Foster efter 33 minutter var blandt de bedste tilbud i første halvleg efter scoringen.

Det taette og jaevne kampbilled­e fortsatte i anden halvleg, og efter 55 minutter kom Watford på omgangshøj­de ved den nigeriansk­e kantspille­r Emmanuel Dennis.

Han og hjemmehold­ets fans måtte dog vente et par minutter i spaending, inden dommeren godkendte scoringen på grund af en mulig offside.

I slutfasen kom Watford meget taet på sejren med et skud på stolpen og en kaempe chance på riposten, men sejren gik til Brentford, da svenske Pontus Jansson kort efter scorede efter Eriksens oplaeg.

Watford er med resultatet fortsat naestsidst i Premier League. Holdet har seks op til den rigtige side af stregen, hvor Everton derudover har to kampe i baghånden.