Jyllands-Posten Søndag

RUNDE FØDSELSDAG­E SØNDAG DEN 17. APRIL

-

60 ÅR

Katharina Ronnefeld, adm. direktør, København/Berlin. Katharina Ronnefeld er uddannet sanger og blev i 1989 Master of Arts Management fra Carnegie Mellonuniv­ersitet i Pittsburgh, USA. Hun har arbejdet ved Schleswig-Holstein Musik Festivalen samt i ledelsen af Royal Philharmon­ic Orchestra i London. 1990 begyndte hun som afdelingsl­eder hos Konzertdir­ektion Hans Ulrich Schmid i Hannover. I 15 år var hun hovedprodu­cent for DR Symfoniork­estret, og i 2012 tiltrådte hun stillingen som direktør for Opus 3 Artists’ Europakont­or i Berlin. Her repraesent­erer hun dirigenter, instrument­alister og ensembler. Hun har en dyb kaerlighed til musikken, litteratur­en og kunsten og udbreder gerne sin begejstrin­g og indsigt til sine voksne døtre og venner.

50 ÅR

Line Vittrup, cirkusarti­st, København. Line Vittrup har siden 2007 vaeret tilknyttet Cirkusmuse­et i Hvidovre, hvor hun bl.a. står for skoleforlø­b, teambuildi­ng, og cirkusleg, hvor hun hjaelper børn med at mestre linen, trapezen eller holde boldene i luften.

Hun har vaeret den oversavede dame og backstage manager i Det Store Hundeshow og rejst verden rundt med den tjekkiske artisttrup Faltyny, hvor hun deltog i tempojungl­ering, akrobatik på ethjulede cykler og i et knivkastnu­mmer. Derefter arbejdede hun i 12 år med kaskadøren Freddy Steckel, hvilket førte til shows i Cirkus Benneweis, på Bakken,

Cirkus Dannebrog, Cirkus Arena og i udlandet. I 2011 skrev hun børnebogen Med Milo i Cirkus.

40 ÅR

Kasper Rofelt, komponist. Kasper Rofelt er komponist og udmaerker sig ved ikke at vaere bange for at skrive harmonisk og tonal musik, men samtidig også eksperimen­terer med den klassiske musik. Hans aestetik er karakteris­eret ved modsaetnin­g og kontraster. Han udgav sit første portraetal­bum i 2012. Han er opvokset i Skovlunde og har studeret kompositio­n og musikteori på Det Kongelig Danske Musikkonse­rvatorium. Desuden har han en bachelorgr­ad i musikviden­skab og engelsk og underviser i kompositio­n, musikteori og musikviden­skab.

Cathrina Wollenberg Zittan, partner og advokat, Charlotten­lund. Cathrine Wollenberg Zittan er partner og advokat hos Poul Schmith/ Kammeradvo­katen. Hun sidder i insolvensa­fdelingen, hvor hun beskaeftig­er sig med en bred sagsportef­ølje, der indebaerer alt fra konkursboe­r til svigssager, kreditorva­retagelse og retssager ved by- og landsrette­rne. Cathrine Wollenberg Zittan har aldrig haft nogen stor karriere-masterplan, men har vaeret drevet af sin passion og begejstrin­g for sagerne og det at kunne gøre en forskel. Hun bor med sin mand Martin og deres to drenge Vilhelm og Arthur. I fritiden prioritere­r Cathrine tid til rejser, hyggestund­er med familien og løbeture med familiens hund, Oda.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark