Jyllands-Posten Søndag

Vi prøver at forestille os en udvikling og en fremtid, vi borgere har lyst til at leve i

- CHRESTEN IBSEN, FORMAND, BRABRAND-AARSLEV FAELLESRÅD

på Tulipgrund­en, trinbraet, station, letbane.

Masser af projekter, af forskellig­e størrelser, med forskellig­e interessen­ter, forskellig­e bygherrer, udviklere, processer, formål og sandsynlig­vis lige så mange forskellig­e konsekvens­er for borgerne i Brabrand.

Samtidig har stadsarkit­ekten netop udgivet en ny plan for udviklinge­n af hele Aarhus, hvor det grønne og blå samt udviklinge­n af bydelscent­re har stor plads.

En ting er sikkert – udviklinge­n kommer. Om vi deltager i den eller ej.

Vores drøm i faellesråd­et er, at vi giver os tid og lov til at drømme sammen. At vi sammen prøver at forestille os en udvikling og en fremtid, vi borgere har lyst til at leve i sammen. Om 5, 10 og 50 år. På den måde kan vi også selv få indflydels­e på,

Med en sådan plan – eller nedfaeldet vision – i hånden vil det vaere nemmere at beskrive for politikere, bygherrer og udviklere, hvad Brabrand selv ønsker at blive brugt til.

hvordan rammerne for vores og vores børns liv ser ud i mange år frem.

Vi drømmer om, at vi kan drømme vores drømme – sammen. Det vil vi forsøge med en visionsdag – dét, vi vil kalde visionsråd­et – hvor alle kan vaere med. Her skaber vi plads til, at alle kan tale sammen – og blive hørt. Det bliver en forårsdag – tirsdag den 24. maj – hvor vi vil søge at samle så mange som muligt af alle slags borgere til en snak om forstadsdr­ømme.

Med en sådan plan – eller nedfaeldet vision – i hånden vil det vaere nemmere at beskrive for politikere, bygherrer og udviklere, hvad Brabrand selv ønsker at blive brugt til.

Og på den måde kan vi bidrage til at saette borgerne i førersaede­t igen.

Vi vil gerne drømme højt – sammen. Med alle i Brabrand og Årslev. Bare én dag for fremtiden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark