Jyllands-Posten Søndag

Sådan finder du den rigtige trådløse oplader

Hvilken trådløs oplader er den bedste? Hvor hurtigt oplades telefonen? Læs her en stor guide til køb af trådløs oplader.

- JOHN G. PEDERSEN, MEREMOBIL.DK | bolig@jp.dk

Trådløs opladning er en mulighed i en del nyere og nogle ældre smartphone­s. For at kunne udnytte teknologie­n kræver det en trådløs opladerpla­de eller bordstande­r. Markedet bugner af produkter, så hvilket er det rigtige at købe? Det bliver du klogere på her.

Myterne omkring opladning af smartphone­batterier er mange, og du skal ikke lytte til ret mange af dem. Eksempelvi­s må du gerne sjatlade på batteriet. Altså lægge telefonen i opladeren, selv om batteriet ikke er helt tomt.

Det anbefales faktisk, at du holder batteriniv­eauet mellem cirka 30 og 70 pct. Total afladning og efterfølge­nde opladning til 100 pct. slider mere på batteriet end den løbende sjatladnin­g.

Princippet bag trådløs opladning er, at når

 ??  ?? Trådløse opladere er praktiske, men tager lidt længere i opladnings­tid end traditione­lle af slagsen. Her ses XRP-PC034 Wireless Qi 10 W Charger, Quick Charge 3.0 wall fra Ravpower.
Trådløse opladere er praktiske, men tager lidt længere i opladnings­tid end traditione­lle af slagsen. Her ses XRP-PC034 Wireless Qi 10 W Charger, Quick Charge 3.0 wall fra Ravpower.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark