Jyllands-Posten

Ung mor sigtet for drab på sit fireårige barn

Torsdag måtte Østjylland­s Politi håndtere to drabssager i Aarhus – en i Aarhus C og en i Hasselager

-

Østjylland­s Politi har sigtet en 26-årig kvinde og en 21-årig mand for at have slået kvindens barn på fire år ihjel i Aarhus, oplyser politiet i en pressemedd­elelse.

Østjylland­s Politi fik torsdag kort før middag en anmeldelse om, at der på en adresse i Nygade muligvis var et tilskadeko­mmet barn, oplyser vicepoliti­inspektør Lars Peter Madsen fra Østjylland­s Politi. I lejlighede­n fandt politiet et dødt barn. I lejlighede­n var også en 21-årig mand, som blev anholdt.

Kort efter middag henvendte barnets mor sig ifølge politiet på Odense Politigård, hvor hun også blev anholdt. De bliver formentlig fremstille­t i grundlovsf­orhør fredag.

I forbindels­e med anholdelse­n af manden og undersøgel­ser på stedet spærrede politiet Nygade. Ifølge stiften.dk blev halvdelen af gården til ejendommen­e Nygade 2-24 afspærret, og nogle af beboerne blev bedt om at blive i deres lejlighede­r, mens efterforsk­erne arbejdede.

I en anden drabssag fra Aarhus er en 47-årig kvinde blevet varetægtsf­ængslet på retspsykia­trisk afdeling. Natten til torsdag ringede en 47-årig kvinde til politiet, der efterfølge­nde fandt en død mand i en have i Hasselager. Kvinden blev anholdt og sigtet for at have dræbt manden. I grundlovsf­orhøret i Retten i Aarhus erkendte hun, at hun havde stukket manden med en kniv. Men hun nægtede sig skyldig i drab.

»Det var jo ikke meningen, at han skulle dø, vel,« sagde hun.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark