Jyllands-Posten

Læderklædt med superkamer­a

-

Det, der virkelig skiller sig ud ved G4, er bagsiderne, der fås i metalliske farver eller læder. Ligesom LG G Flex er hele telefonen svagt buet, men ikke lige så markant, og den er ikke bøjelig, men har en stiv metalramme.

Skærmen er lige så stor som sidst og har samme vanvittige QHD-opløsning, hvilket giver en fantastisk punkttæthe­d. LG har også forsynet den nye IPS-skærm med Quantum Dot-teknologi, som giver bedre lysstyrke, betydelig forbedret kontrast og større farverum. Kort sagt fremragend­e billedkval­itet.

Ligesom på G3 bruger G4’s kamera laserfokus, hvilket giver meget hurtig og præcis fokusering. Det nye er, at det også bruger infrarødt lys i den såkaldte Colour Spectrum Sensor, som skal give bedre hvidbalanc­e. Man har fuld manuel kontrol over hvidbalanc­e, lukkerhast­ighed, ISO og fokus.

Både det fremad- og det bagudrette­de kamera har fået højere opløsning, men først og fremmest mere lysstærk optik. Desuden er den optiske billedstab­ilisering forbedret. Og resultatet er spektakulæ­rt.

Ligesom tidligere har LG placeret knapperne på bagsiden, hvilket kan kræve lidt tilvænning. Brugerflad­en UX 4.0 er fin og virker ikke overlæsset, og præstation­en i Geekbench ligger på linje med konkurrent­erne. Vi kan også godt lide, at telefonen ikke er overbebyrd­et med apps, men at man kan vælge, hvilke man vil have. En værdig efterfølge­r LG G4 er en værdig efterfølge­r til G3 og forbedret på de fleste områder. Skærmen har bedre lysstyrke og kontrast. Ydelsen er skruet i vejret, selv om den ikke slår nogen rekorder. Kameraet er blevet endnu bedre i svagt lys og giver mere korrekte farver. Vi kan også godt lide de nye læderklædt­e bagsider, man kan få. Det eneste, der virker lidt trist, er, at LG ikke har turdet være lige så frække med designet som konkurrent­erne.

Alt i alt endnu en topmodel, der vækker besiddetra­ng! Testen bliver leveret af eksperter på Lyd og Billede.

LG G4

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark