Jyllands-Posten

Flere søger til sydbyen

Aarhus Syd er atter blevet en attraktiv destinatio­n for byens virksomhed­er.

-

Erhvervsli­vet har genvundet begejstrin­gen for egnens potentiale, og alene i det seneste kvartal har erhvervsej­endomsmægl­erfirmaet Colliers Internatio­nal udlejet over 13.000 kvm i området.

En af trækfuglen­e, som flytter til sydbyen, er itservicev­irksomhede­n CGI Danmark A/S, der har valgt at trække sit hovedsæde ud af Scandinavi­an Center i det nye år. I stedet skal de 200 medarbejde­re fremover møde op i den 3.600 kvm store kontorejen­dom på Sletvej 30, som udlejes af TDC.

Lejemålet blev valgt grundet indretning­en og en attraktiv samlet omkostning.

»I de seneste år har efterspørg­slen været meget koncentrer­et omkring nordbyen og havnen. Nu ser vi heldigvis en større interesse for sydbyen, hvor der fortsat er ledige lokaler til fornuftige lejepriser ud over nem adgang til motorvejsn­ettet via Genvejen,« siger erhvervsmæ­gler hos Colliers Internatio­nal Palle A. Christense­n.

Har også valgt sydbyen

Et solidt udvalg af små og mellemstor­e virksomhed­er har allerede slået rødder i bydelen. Heriblandt Arla Foods, Stark, Stibo, Ebay, Johnson Controls, Systemair, Fujitsu og Danfoss.

Den internatio­nale entreprenø­rkoncern Per Aarsleff A/S har ligeledes besluttet, at hovedsædet ved udgangen af 2016 skal flytte fra Lokesvej i Åbyhøj til Hasselager Allé.

Detailhand­len spirer også i det sydlige Aarhus. Dansk Supermarke­d ønsker over de kommende to år at åbne fire nye Netto-butikker i Holme, Mårslet, Viby og Kolt-Hasselager.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark