Jyllands-Posten

Gellerups perle

Når der reklameres for Gellerupba­det, burde der også være en advarsel: ”fare for vanedannel­se”.

-

Allan Fisker Gudrunsvej 74, 5., Brabrand

Gellerups perle. Et kosteligt sted for mennesker i alle aldre og nationalit­eter. Her mødes vi fredeligt, nyder aktivitete­rne, taler sammen og bliver venner.

Når der reklameres i beboerblad­e for badet, burde der også være en advarsel: ”fare for vanedannel­se”. Jeg kan slet ikke undvære stedet.

Da det var lukket i sommer for renovering, var jeg både i Tilst Skolebad og svømmebade­t i Spanien.

Gellerupba­det er

Spaniens spabad er dog vidunderli­gt, et sådant ville være dejligt her. Hvis det skulle laves, er der jo kun plads ud mod Bentesvej, som er den eneste side, der kan bygges til.

Det ville jo klodse noget, om f.eks. Lego ville sponsere det.

Gellerupba­dets vidunderli­ge sauna med den skønnest tænkelige udsigt er en arkitekton­isk perle. Børn, unge og forældre leger og har uvurderlig kvalitetst­id.

Langt flere forældre burde gøre det frem for at give bunker af slik i stedet for samvær og omsorg.

Nogle børn får også et længere og bedre liv, fordi de bliver fortrolige med vand og lærer at svømme tidligt i deres liv.

Det værste ved Gellerupba­det skyldes ikke badet eller dets dejlige personale. Det er tilkørsels­forholdene og parkerings­pladserne.

Selv om det ligger tæt på Mudderklir­en, er det jo ikke nødvendigt, at fodgængere, cyklister og biler skal gennem et mudder- og plørebad for at komme frem.

Der har de fine herrer vist ikke gået med deres dyre sko eller været med deres nyvaskede bil.

 ?? Arkivfoto: Casper Dalhoff ?? »Et kosteligt sted for mennesker i alle aldre og nationalit­eter,« skriver Allan Fisker om Gellerupba­det.
Arkivfoto: Casper Dalhoff »Et kosteligt sted for mennesker i alle aldre og nationalit­eter,« skriver Allan Fisker om Gellerupba­det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark