Jyllands-Posten

AC/DC-glæde på Ceres Park

For seks år siden var der 30.000 tilskuere til The Eagles på byens stadion, men når AC/DC gæster Ceres Park til juni, kommer der formentlig 46.000 gæster.

- JØRGEN RYE

Efter seks års pause er Aarhus Stadion – som nu hedder Ceres Park & Arena – tilbage som ramme for en stor rockkoncer­t, når australske AC/ DC gæster Aarhus søndag den 12. juni. Og det glæder i den grad Hanne Bisbo Stadsgaard, arrangemen­tschef ved Ceres Park & Arena:

»Det er vi rigtig glade for, for Ceres Park og Aarhus by fortjener også at være vært for de store rockkoncer­ter. Samtidig håber vi, at koncerten kan åbne for, at stadion også fremover bliver stedet for flere store koncerter,« siger hun.

Og det bliver stort denne gang rent publikumsm­æssigt, for ved de seneste kon- certer på stadion, The Eagles i 2009 og George Michael i 2007, var der ca. 30.000 tilskuere, men til AC/DC bliver der sat hele 46.000 billetter til salg.

Og det er der naturligvi­s godkendels­e til, oplyser Hanne Bisbo Stadsgaard:

»Siden koncerten i 2009 har vi lavet en analyse af muligheder­ne, og vi har en tilladelse fra brandmyndi­ghederne til at holde koncert for op mod 50.000 tilskuere på Ceres Park. Det handler bl.a. om, hvor mange flugtveje der kan etableres,« siger Hanne Bisbo Stadsgaard.

Koncertarr­angøren Live Nation oplyser som nævnt, at der vil være 46.000 billetter til salg, når billetsalg­et skydes i gang på fredag den 18. december.

Noget tyder på, at de billetter kan sælges, for da AC/DC sidste år i juli spillede på Dyrskuepla­dsen i Roskilde ugen efter festivalen, blev samtlige 55.000 billetter udsolgt på to timer.

 ?? Foto: Winslow Townson/AP ?? 46.000 tilskuere får mulighed for at synge med på ”Highway to Hell” og de andre AC/DC-baskere, når Brian Johnson, Angus Young (i baggrunden) og resten af rockbandet gæster Aarhus Stadion.
Foto: Winslow Townson/AP 46.000 tilskuere får mulighed for at synge med på ”Highway to Hell” og de andre AC/DC-baskere, når Brian Johnson, Angus Young (i baggrunden) og resten af rockbandet gæster Aarhus Stadion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark