Jyllands-Posten

Post én gang ugentligt

-

Det forlyder, at Postnord lægger op til, at danskerne kun skal modtage almindelig post én gang ugentligt. Hvis det kommer dertil, kan man såmænd lige så godt slukke og lukke selskabet, for så har det da ingen chance for at overleve.

Det er selvfølgel­ig ikke et stort problem, at enkelte mindre betydnings­fulde breve kun bliver omdelt på bestemte ugedage. (De vigtige informatio­ner m.v. bliver jo alligevel sendt digitalt). Men Postnord omdeler jo også bl.a. lokale ugeaviser og reklamer.

Hvis en ugeavis bliver udgivet om tirsdagen og normalt bliver omdelt samme dag eller dagen efter, er der da ingen udgiver, der vil finde sig i, at ugeavisen først bliver omdelt til visse husstande den følgende fredag eller mandag.

Hvad gør man så? Udgiveren finder selvfølgel­ig et alternativ til omdelingen. Der er jo allerede nogle firmaer, der sørger for omdelingen af en stor del af de reklamer, som Post Danmark før i tiden havde besværet med at omdele. Disse firmaer vil sikkert med glæde have en større indtjening ved at ”overtage” omdelingen af de aviser, reklamer og måske også breve, som Postnord ikke har kapacitet til at omdele.

Omdelingen af dagblade og udbringnin­g af pakker er jo allerede i høj grad overtaget af private foretagend­er. Svend Aage Hvam Gl. Landevej 23, Mørke

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark