Jyllands-Posten

Åbenlyse favoritter

Norge har fået en god lodtræknin­g og bør sammen med Frankrig avancere uden slinger i valsen.

-

»Her vil det være en kæmpe, kæmpe overraskel­se, hvis ikke Frankrig og Norge går videre uden problemer. Østrig har før drillet, men jeg vurderer ikke, at de har holdet til at gøre det igen, selv om de har et par spillere, der er vant til at være med på højeste niveau, bl.a. Nikola Bilyk fra Kiel, Robert Weber fra Magdeburg. Jeg tror, at det bliver en tæt kamp om tredjeplad­sen mellem Østrig og Hviderusla­nd, men ingen af dem bør kunne true Frankrig og Norge, der ganske enkelt er i en anden liga.

Norge er kommet i en forholdsvi­s let pulje. Udfordring­erne opstår i mellem- runden, hvor de bliver parret med Gruppe A. Her venter tre svære kampe, så vejen til semifinale­n er meget vanskelig. Ikke kun for nordmænden­e, men for alle hold i denne turnerings­halvdel. Måske bliver det en fordel for favoritter­ne i denne gruppe, Norge og Frankrig, at de – udover deres indbyrdes møde på åbningsdag­en – lægger ud med nogle lettere kampe end deres modstander­e i mellemrund­en.

Min tanke er, at det bliver Kroatien, Frankrig og Norge, der kommer til at kæmpe om de to semifinale­pladser i denne turnerings­halvdel.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark