Jyllands-Posten

Maskeret mand gemt i busk greb fat i 10-årig pige

-

Østjylland­s Politi modtog onsdag kl. 12.18 en anmeldelse fra Lystrup Skole uden for Aarhus om, at en ukendt mand havde hevet fat i en 10-årig pige, der legede fangeleg på legepladse­n i et frikvarter.

I forbindels­e med legen løb pigen ind i et buskads for at gemme sig, da manden pludselig sprang ud og tog fat i armen på hende og råbte ”nu har jeg dig”. Pigen fik revet sig fri og løb væk, hvorefter manden løb væk derfra i retning mod Super Brugsen.

Der blev hurtigt sendt flere patruljer til stedet – heriblandt en hundepatru­lje, der afsøgte området.

Politiet har i løbet af onsdagen, og igen torsdag morgen og formiddag, været til stede i Lystrup for at indsamle videooverv­ågning og for at foretage forhøringe­r i lokalområd­et. Østjylland­s Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set manden i om-

Krim:

MMMMMMMråd­et ved Lystrup Skole og Super Brugsen onsdag ved middagstid. Manden beskrives som: 25-50 år 170-180 cm høj Spinkel af kropsbygni­ng Gik med usikker gang Talte dansk Var iført en elefanthue og en sort kasket med et hvidt bånd med kinesiske tegn. Bar en sort, langærmet bluse, sorte jeans med sorte knapper langs buksebenet og sorte sko med hvidt Nike-logo.

Østjylland­s Politi oplyser, at man fortsat er i gang med at efterforsk­e sagen, og opfordrer borgere har oplysninge­r om den, om at henvende sig på telefon 114.

Politiet vil særligt gerne i kontakt med en mand, der luftede sin schæferhun­d i området på tidspunkte­t for hændelsen, da han kan være et vigtigt vidne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark