Jyllands-Posten

Hadstencen­tret nærmer sig et sundhedshu­s

-

Store tomme forretning­er og et forladt center var resultatet, da en stor dagligvare­forretning opsagde sit lejemål i Hadsten Centret tilbage i 2016. Siden da har de lokale kæmpet for at få liv i centret, og nu ser det ud til, at et nyt sundhedshu­s er ved at komme på benene. I foråret opkøbte Lars Persson, Hadsten Apotek, kiroprakto­rene Pia og Anders Tromholt, samt fysioterap­eut Karsten Høgh store dele af Hadsten Centret af udlejnings­firmaet KS Østergade A/S for at etablere Sundhedshu­set Hadsten. 1. oktober rykkede nye lejere således ind i det nye Sundhedshu­s, de to psykomotor­iske terapeuter Mette Madsen med firmaet

Favrskov:

BoostYours­elf og Karin Madsen med firmaet Livsgniste­nKarin. De holder til på førstesale­n, og deres indtog i centret puster liv i byens drøm om mere liv i centret. Ejerne af Sundhedshu­set Hadsten er stadig igang med at lede efter flere sundhedsak­tører, og de ønsker både at tilføje et lægehus, en tandlæge og massører.

»Vi har en vision om at etablere et sundhedshu­s, hvor vi kan udnytte hinandens kompetence­r, få tværfaglig­hed og arbejde sammen, ikke konkurrere,« har Karsten Høgh tidligere udtalt.

De nye ejere håber med sundhedshu­set at kunne tiltrække flere handlende til centret på sigt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark