Jyllands-Posten

Claes Bang har afsløret sin nye rolle i amerikansk hitserie

-

Den danske skuespille­r Claes Bang kan føje endnu et kapitel til sit internatio­nale Hollywoode­ventyr. Mandag løftede han på Facebook sløret for, at han spiller med i sidste sæson af den amerikansk­e hitserie ”The Affair”, som har været populær nok til at løbe over hele fem sæsoner.

Nyheden kommer i slipstrømm­en på en regulær gættekonku­rrence mellem serieentus­iaster, for Claes Bang kunne allerede i oktober afsløre, at han havde landet en større rolle i en »meget stor HBOserie, som er virkelig kendt«. Det fortalte han, da han gæstede Radio24Syv­s program ”Bearnaise er dyrenes konge”.

Ledetråden fra Claes Bang, der bl.a. har fået sit udenlandsk­e gennembrud med det svenske Oscar-håb ”The Square”, var imidlertid en anelse vildledend­e,

Film:

eftersom ”The Affair” er en Showtime-produktion, der blot kan ses hos HBO Nordic. Således gættede eksempelvi­s Soundvenue­s filmredakt­ør på serier som ”The Deuce” og ”Veep”.

Det Golden Globe-vindende drama ”The Affair” er kendetegne­t ved, at episoderne i samtlige sæsoner er delt i mindst to dele, så en given situation udspiller sig fra to forskellig­e karakterer­s synspunkte­r. Som titlen mere end antyder, er omdrejning­spunktet en affære og de problemer, en sådan kan forårsage i en familie.

For et ekstra lag dramatik har serieskabe­ren tilføjet et krimiplot, der udspiller sig over flere sæsoner.

Hvilken rolle Claes Bang skal spille i den kommende sæson, er han endnu ikke gået i nærmere detaljer med.

Femte sæson har premiere i 2019.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark