Jyllands-Posten

Adam Price står bag ny Netflix-serie

-

Manden bag prisvinden­de tv-serier som ”Borgen” og ”Herrens Veje” har givet sig i kast med en ny, stor skandinavi­sk produktion.

Manuskript­forfatter og instruktør Adam Price står nemlig bag en ny norsk Netflix Original-satsning, som skal optages i Danmark og Norge i løbet af 2019, oplyser streamingt­jenesten i en pressemedd­elelse. Der er tale om en stort anlagt serie, der får navnet ”Ragnarok”. Et såkaldt coming of age- drama med afsæt i den nordiske mytologi i en moderne kontekst med Adam Price som hovedforfa­tter og executive producer.

Historien foregår i den fiktive by Edda i Norges storslåede natur og er skrevet af et hold bestående af

Tv-serier:

forfattere fra hele Skandinavi­en.

»Serien tager sit udgangspun­kt i en problemsti­lling, som ikke kun mennesker i Norden, men over hele verden, i stigende grad bliver tvunget til at forholde sig til; vores klima, som gennem de senere år har været under voldsom forandring,« forklarer Adam Price om serien i pressemedd­elelsen.

Foreløbig er der annonceret seks afsnit af serien, der produceres af SAM Production­s. Premiereda­toen og rolleliste­n har Netflix endnu ikke løftet sløret for.

”Ragnarok” er den anden skandinavi­ske serie, som amerikansk­e Netflix engagerer sig i. I foråret var der premiere på den danskprodu­cerede science fiction-serie ”The Rain”.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark