Jyllands-Posten

Jul i akvariet

-

Kattegatce­ntret inviterer til julemarked lørdag og søndag den 17.-18. november kl. 10-17, hvor man kan dykke ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjerte­t begærer.

Det er fjerde år i træk, at Kattegatce­ntret inviterer til julemarked blandt hajer, søstjerner og julestjern­er, og i år har efterspørg­slen været rekordstor.

»Allerede i august måned var alle vores stadeplads­er totalt udsolgte, og for første år har vi også en utrolig lang venteliste. Det er simpelthen fantastisk at opleve den kæmpe store opbakning til vores julemarked, og mange sælgere kommer endda langvejs fra – og det er tydeligt, at alle glæder sig ligeså meget,

Norddjurs:

som vi gør,« fortæller Anja Skov, biolog og julemarked-arrangør i Kattegatce­ntret i en pressemedd­elelse.

Kattegatce­ntrets julemarked byder på 57 stadeplads­er med et ocean af julegaveid­éer og lækkerier med bid i.

»Der er blandt andet keramikkun­st og strikvarer til mor og bedstemor, julevin til far og bedstefar, kravleniss­er i træ til ungerne, noget til den søde tand og meget, meget mere. Og bliver de mindste trætte midt i juleshoppe­riet, står vi også klar med et hyggeligt børnehjørn­e, hvor vi hver dag arrangerer hyggelige juleaktivi­teter,« fortæller Anja Skov.

Eentré til både julemarked og Kattegatce­ntret er 30 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark