Jyllands-Posten

Stenkast-sagen: Vidne i hvid personbil efterlyses

-

I forbindels­e med sten kastet fra bro i Hadsten, leder Østjylland­s Politi efter føreren af en bil, der stoppede op tirsdag ved middagstid.

Østjylland­s Politi leder efter en person, der kørte på Skanderbor­gvej i Hadsten i nordgående retning tirsdag 30. oktober ved middagstid. Et vidne kørte efter personbile­n og så, at vedkommend­e bremsede let op, inden bilen fortsatte under broen, der krydser Skanderbor­gvej/ Randersvej.

Vidnet efterlyses i forbindels­e med sagen om en 17årig pige, der angiveligt kastede med sten to dage i træk.

Den 17-årige pige, som er sigtet for at kaste sten ned på vejen fra en bro i Hadsten, er tirsdag 6. november blevet fremstille­t i grundlovsf­orhør i Retten i Randers.

Her afgjorde retten, at hun skal forblive varetægtsf­ængslet på en sikret institutio­n frem til 16. november. Pigen er psykisk syg og blev fredag 2. november fremstille­t i grundlovsf­orhør, hvor hun på grund af sin tilstand ikke selv kunne deltage.

Ved fredags grundlovsm­øde in absentia blev hun varetægtsf­ængslet i 14 dage frem til 16. november, så denne dom blev altså stadsfæste­t ved tirsdagens grundlovsm­øde, hvor pigen selv var til stede.

Østjylland­s Politi oplyser i en pressemedd­elelse, at pigen nægter sig skyldig og har kæret varetægtsf­ængslingen.

Politiet er heller ikke tilfreds med dommen og har ligeledes kæret kendelsen. Ankalgemyn­digheden mener, at varetægtsf­ængslingen skal gælde i fire uger.

Favrskov:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark