Jyllands-Posten

Northside i Aarhus får besøg af et stort grungeband i 2019

-

Khalid, Foals og Alice in Chains kommer til NorthSide i 2019. Tove Lo, Suspekt og L.O.C. var også blandt mandagens otte nye navne på vej til Ådalen i Aarhus.

»Der er ikke mange af de gamle grungeband­s tilbage, men heldigvis har vi stadig Alice in Chains. Bandet har udsendt tre album, siden William DuVall trådte til i 2006 som erstatning for afdøde Layne Staley, og det er lykkedes sangeren at løfte en usædvanlig tung arv på imponerend­e vis. Bandet ledes dog fortsat af Jerry Cantrell, hvis harmonier og guitarsolo­er er skarpere end nogensinde og er essentiell­e i klassikere som ”Rooster”, ”Nutshell”, ”Would?” og ”Man in the Box”. Det banebryden­de og indflydels­esrige band har solgt mere end 20 mio. album på verdenspla­n og lægger til sommer for før-

Festival:

ste gang vejen forbi Aarhus,« lyder det fra festivalen i en pressemedd­elelse.

»Forventnin­gerne til programmet på Northside er altid høje, og nu begynder vi med dagens offentligg­ørelser for alvor at kunne sige, at vi kan leve op til dem. Når de tre første hovednavne får følgeskab af brandvarme Khalid, Foals og legendaris­ke Alice in Chains, så er der taget nogle store skridt mod en fremragend­e plakat,« siger talsmand for Northside John Fogde.

Efter mandagens offentligg­ørelser er det foreløbige program til Northside 2019 som følger: Alice in Chains, Bon Iver, Cautious Clay, Foals, Jada, Jonah Blacksmith, Khalid, L.O.C., Lydmor, Major Lazer, The Minds of 99, The Streets, Suspekt og Tove Lo.

Northside 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus den 6. til 8. juni 2019.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark