Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H Tilsyn under kritik

Den nye ejer af det snart lukkede forsikring­sselskab Qudos Insurance kritiserer Finanstils­ynet for ikke at vaere skredet ind tidligere og lukke forsikring­sselskabet før.

MEDWATCH Neurosearc­hs deroute

Asger Aamund, der var med til at stifte Neurosearc­h i 1989, mener, at kombinatio­nen af finanskris­e og en ugunstig strategisk beslutning endte med at slå selskabet ihjel. »Vi skulle nok have holdt fast i kernekompe­tencerne,« siger han.

SHIPPINGWA­TCH Søfolk løsladt

De 11 søfolk, der i slutningen af oktober blev kidnappet fra et Maerskchar­tret skib ud for Nigeria, er nu blevet løsladt igen, skriver Reuters.

MEDIAWATCH Disney-chef rejser 1 mia. kr.

Tidligere chef for Disneys digitale kanaler René Rechtman har rejst 950 mio. kr. i sit nye selskab, Moonbug. De skal bruges på at investere i udvikling af digitalt videoindho­ld til børn.

EJENDOMSWA­TCH Pensionska­sse køber hotel

Pensiondan­mark har for 475 mio. kr. købt hotel Comwell i Kolding, der desuden skal udvides. Køber er på vej med to andre hoteller.

ITWATCH Ansatte skal informeres

Hver tredje offentligt ansat bliver ikke informeret om arbejdspla­dsens itsikkerhe­dspolitik, og det er ikke godt nok, mener innovation­sminister Sophie Løhde (V). »Konsekvens­erne kan potentielt vaere store,« siger hun.

ADVOKATWAT­CH Ny Kromann-bestyrelse

Advokatfir­maet Kromann Reumert optager fra nytår Christina Bruun Geertsen og Teis Gullitz-Wormslev i bestyrelse­n til fordel for Jeppe Buskov og Anders Stubbe Arndal.

ENERGIWATC­H Vestas får brasilians­k ordre

Den danske mølleprodu­cent skal levere 36 møller af typen V150-4.2MW til Casa dos Ventos i Brasilien. Den samlede kapacitet af ordren, hvor der også følger en 20-årig serviceaft­ale, er på 151 MW.

FØDEVAREWA­TCH Køer uden slik har effekt

Ifølge et stort britisk studie fra tre universite­ter kan salget af usunde snacks på farten reduceres kraftigt, hvis butikkerne flytter det vaek fra impulskøbe­rne i kassekøen. Naesten en femtedel af salget forsvinder – til gavn for folkesundh­eden, hedder det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark