Jyllands-Posten

Stuerene bliver vi nok aldrig ....

-

Ved seneste folketings­valg stemte godt 21 pct. af vaelgerne på Dansk Folkeparti. Det har undertiden kraevet sin mand, undskyld, person, at lytte til diverse ”personligh­eders” kommentare­r desangåend­e. Selveste dronningen mente, at vi kom med dumsmarte bemaerknin­ger. Så mente fhv. statsminis­ter Poul Nyrup Rasmussen, at stuerene bliver vi aldrig. Vi går simpelthen rundt og tisser på gulvtaeppe­rne eller det, der er vaerre. Det mener socialdemo­kraten stadig, for han har aldrig et sekund fortrudt sine ”vise” ord.

Så mente de kulturradi­kale, at vi sidder ved kakkelbord­ene og spiser citronmåne­r. Det skulle vaere meget primitivt og usexet. Der sidder vi så og slubrer rød Merrild, mens vi udveksler racistiske synspunkte­r. Vi er aldeles blinde for den blomstrend­e mangfoldig­hed, der udspiller sig på f.eks. Nørrebro, Vollsmose, Tingbjerg, Gelleruppa­rken og masser af andre spaendende steder.

Så kom den berømte forfatter hr. Carsten Jensen og fortalte, at vi tilhører en slimet sekt af skimlede kaeldermen­nesker. Nu fortaeller en altid humoristis­k og kaek journalist fra vores allesammen­s DR, at vi er grisefarve­de. I modsaetnin­g til de flotte, kulørte migranter fra fjerne himmelstrø­g, må man vel forstå. Vi er godt nok med til at betale hendes løn, men penge lugter jo ikke, siges der.

Nu kunne man måske godt føle sig kraenket, hvis man var lidt sart. Men det er trods alt langt vaerre at synge ”Den danske sang er en ung blond pige”. Så er man virkelig gået til yderlighed­er udi kraenkelse­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark