Jyllands-Posten

Bliver truslen mod danskere nedpriorit­eret?

-

PET og politi lukkede en hel landsdel ned 28/9 2018 pga. hensynet til tre herboende eksilirane­res sikkerhed. Udenrigsmi­nister Anders Samuelsen har siden faret verden rundt og spillet stor mand i sine jakkesaet i forsvaret af disse iranere, som i øvrigt selv billiger terror i opnåelse af deres mål om systemskif­te i deres hjemland.

Tog-, faerge- og flytrafik blev generet og hundredtus­inder af danskere nåede ikke frem til arbejde. Udover de enorme ressourcer, der blev brugt på overarbejd­e i politiet, har samfundet uden tvivl haft kaempe økonomiske tab i form af mistede handler og arbejde. Hvem kompensere­r disse virksomhed­er og medarbejde­re?

Imens har vi terrordømt­e udlaending­e, krigsforbr­ydere samt potentiell­e radikalise­rede personer, der udgør en reel terrortrus­sel mod danskerne generelt, rendende frit rundt i samfundet, da de ikke kan spaerres inde pga. menneskere­ttigheder.

Det er en fuldstaend­ig ude-aftrit-med-befolkning­en-disponerin­g, at man vaelger at holde danskerne som gidsler af hensynet til et par iranere. Jeg er sikker på, at et par personlige bodyguards ville have haft større effekt. Og hvornår har man nogensinde valgt at lukke landet ned, når hr. og fru

Danmark har vaeret truet på livet?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark