Jyllands-Posten

Lokal drømmer

-

genden

ESPN.

»Der er så mange, så det er faktisk rent lotteri at begynde at naevne navne.« Chris Evert

Klejn, men stor klasse

til De lokale holder sig dog ikke tilbage for at smide Ashleigh Barty i puljen. For blot to år siden var den klejne australier end ikke at finde blandt verdens 300 bedste, men de store energiudla­dninger og det imponerend­e slagrepert­oire førte hende i 2018 til tre WTA-titler, lige så mange finaler og en opstigen til nummer 15.

På hjemmebane­n i Australian Open er Ashleigh Barty dog mest kendt for at have birollen i en saerdeles omdiskuter­et dyst sidste år. I første runde stødte hun ind i Aryna Sabalenka, et på det tidspunkt ubeskrevet blad, hvilket hviderusse­rens insisteren­de og saerdeles højlydte stønneri dog hurtigt fik aendret på.

Tilskuerne begyndte at brokke sig, og til sidst måtte dommeren skride ind for at forhindre stemningen i at gå fra betaendt til direkte hadsk. Siden har Aryna Sabalenka mest larmet med ketsjeren, og efter en turnerings­sejr i Shenzhen erklaerer hun sig over for The Telegraph klar til at vise australier­ne en anden side af sig selv.

»Jeg ved ikke, hvordan jeg begyndte at stønne, men jeg vil forsøge at lade vaere i Melbourne. Jeg vil have tilskuerne til at nyde mit spil i stedet for at vaere nødt til at putte ørepropper i ørerne.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark