Jyllands-Posten

Dobbeltkon­cert på Gyngen

-

Rytmisk: Torsdag aften er der dobbeltkon­cert på spillested­et Gyngen i Mejlgade. Denne gang er det Rolf Heitmann og Michael Hamilton, der giver koncert.

Michael Hamilton og Rolf Heitmann er venner, men de har vidt forskellig tilgang til den danske og globale politiske situation som politikere. Hvor den ene flittigt gør brug af humor og ironi i sin sangskrivn­ing, har den anden ikke tid til humoristis­ke sangtekste­r, når emner som klima, ulighed og krig tages under behandling. Begge sangskrive­re er garvede og skriver ikke kun om politik, men også livet som en moden mand i det moderne Danmark, familie og kaerlighed.

Michael Hamilton var i 2016 nomineret til Årets Sanger/Vokalist ved Danish Music Awards Folk, han har fået femstjerne­de koncertanm­eldelser og er kendt for sange som ”Helt normale mennesker”, ”Hensynsbet­aendelse” og ”Som en tankstatio­n”.

Rolf Heitmann har spillet hundredvis af solokoncer­ter og rejst i USA med sin engelskspr­ogede musik. Der har han skrevet musik fra Texas. Han og hans band har vaeret udvalgt til at spille i Quasar Musikkonku­rrencen.

De to musikere giver hinanden kontrast og spiller koncert med både satire og patos. Koncerten begynder kl. 20.30.

 ?? FOTO: OLE LIND ?? Torsdag aften byder Gyngen på koncert med både Michael Hamilton og Rolf Heitmann.
FOTO: OLE LIND Torsdag aften byder Gyngen på koncert med både Michael Hamilton og Rolf Heitmann.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark