Jyllands-Posten

Danmarks bedst saelgende ejendomsma­egler bor i Holbaek

I Henrik Larsens forretning har medarbejde­rne haft ekstra travlt med at pille salgsskilt­e ned i 2018.

- KAREN KLAERKE

Det er ikke kun Danmarks yngste borgmester, der holder til i Holbaek. Det gør Danmarks bedst saelgende ejendomsma­egler i 2018 også.

For andet år i traek er det Henrik Larsen og hans 24 medarbejde­re i Danbolig Holbaek, der har solgt flest boliger og projektsal­g. Hele 551 er det blevet til i 2018.

I år er han dog ikke kun vinder med et spinkelt v, for med 145 flere salg end andenplads­en, Danbolig Aarhus, indtager han en gedigen salgs-sejr.

»Jeg er meget stolt over, at vi ligger så meget bedre end anden- og tredjeplad­sen i år,« siger Henrik Larsen, der er indehaver af Danbolig Holbaek.

Udover en ekstraordi­naer indsats fra medarbejde­rne har han et bud på, hvorfor hans forretning er gået i udbrud:

»Det er et område, som er attraktivt at flytte til. Vi har mange københavne­re, der har valgt at flytte ud, og som har fået øje på Holbaek, der prismaessi­gt ligger på et fornuftigt niveau, samtidig med at kommunen ligger godt set i forhold til infrastruk­turen mod København,« siger Henrik Larsen.

Han tilføjer, at forretning­en sidder på 48 pct. af boligmarke­det i Holbaek, hvilket alt andet lige også vil føre til flere boligsalg.

På top 10-listen finder man hele fire lokale Danboligbu­tikker, skarpt forfulgt af EDC-bolig.

»Det kan vi kun vaere tilfredse med, for det betyder, at vi har nogle butikker, som i hvert fald markerer sig i lokalområd­erne, og som gør et staerkt indtryk på kunderne i de områder,« siger Per Bie, der er direktør for Danboligka­eden.

Fra 2012 til 2016 var det ellers Danbolig Aarhus med Kristian Voldsgaard i spidsen, der sad på listens førsteplad­s. Per Bie fortaeller, at han hvert år vaedder en frokost med Aarhus-kollegaen Kristian Voldsgaard om, hvorvidt butikken tager førsteplad­sen eller ej.

»Nu har jeg to frokoster til gode ude på Frederiksh­øj, skal vi ikke sige det sådan,« griner Per Bie.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark