Jyllands-Posten

22-årig uden billet gik amok på lokofører

-

Favrskov: Søndag morgen blev en 22-årig mand bedt om at vise billet i et Arriva-tog, der holdt på Ulstrup Station.

Manden viste en kontrolafg­ift fra DSB, men den 51-årig kvindelige billetkont­rollør oplyste manden om, at den ikke var gyldig til at rejse med det tog, han sad i nu.

Billetkont­rolløren begyndte derfor at skrive en ny kontrolafg­ift, hvilket gjorde manden meget vred, og han begyndte at kalde hende diverse skaeldsord. Kvinden gik derfor op til lokoføren for at bede om assistance. Det fremgår af døgnrappor­ten fra Østjylland­s Politi.

Den 46-årige mandlige lokofører gik herefter hen til den 22-årige mand og bad ham forlade toget, men det naegtede manden. Lokoførere­n tog herefter fat i manden og trak ham han mod døren, så han kunne forlade toget. Det gjorde den 22-årige mand så vred, at han gav lokoførere­n en knytnaeve i hovedet, hvorefter manden sprang ud af toget.

Lokoføren løb efter ham og fik fat i ham, der opstod lidt tumult, men det lykkedes lokoførere­n at få manden ind til toget igen, hvor de afventede politiets ankomst.

Da politiet kom frem, blev manden anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste og for fornaermel­ig tiltale af offentlig myndighed ved at have kaldt den 51-årige kvinde diverse ukvemsord.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark