Jyllands-Posten

FCK var meget mere end Robert Skov

FCK viste i sejren over Randers, at det er meget mere end en god frisparkss­kytte.

- HENRIK PHILIP HARE

Efter 21 mål i 21 kampe er der ikke så meget at sige til, at Randers havde udset sig Robert Skov som det store fokuspunkt i søndagens møde med FCK.

Randers ville forsøge at holde aflevering­erne vaek fra ham, sidde taet, når bolden alligevel nåede ham, undgå at begå frispark inden for 40 meter af målet og så saette Kevin Conboy til at markere ham igennem det hele – lød det i en laengere opsummerin­g af klubbens nye anfører, midterfors­vareren Erik Marxen, inden kamp.

Problemet er bare, at FCK har så meget andet at byde på end Robert Skov, og derfor vandt hovedstads­klubben i sidste ende 2-0.

På det første mål så Randers’ ellers kapable forsvar klumpfoded­e ud, da Rasmus Falk løb, trillede og trippede sig forbi tre-fire spillere og placerede bolden i nettet ved fjerneste stolpe. Marxen lignede i situatione­n grangiveli­gt en mand, der havde for travlt med at taenke på Robert Skov, da han sparkede til sin venstre side, mens bolden blev lagt højre om ham.

Bjelland udgik med skade

FCK tager selvfølgel­ig tre point med sig fra kampen, men hvad måske kommer til at have større betydning, er, at Andreas Bjelland ved pausen måtte gå ud med en Begge kan dog passende tage ved laere af en af de andre FCK-stjerner, som ikke hedder Robert Skov.

N’Doye svigtede ikke

Dame N’Doye viste nemlig sine egenskaber som spidsangri­ber, da han nogle minutter efter et direkte rødt kort til Randers lukkede kampen til 2-0. Alene med en målmand svigter senegalese­ren sjaeldent.

Det røde kort fik Emil Riis Jakobsen, da han – få minutter efter at vaere kommet på banen – tacklede FCK’s Dennis Vavro i halshøjde.

Med målet lukkede N’Doye ikke bare kampen, men satte endnu en streg under, at både Randers og andre bør huske, at FCK er meget mere end Robert Skov – også selvom han har scoret 21 mål.