Jyllands-Posten

Anlaegsgar­tner bliver en af Jyllands største

To jyske virksomhed­er med naesten samme navn bliver nu til én. Aarhus-firmaet Buus Anlaegsgar­tner A/S har opkøbt Buus & Co., der har afdelinger i Aalborg og Aarhus.

-

Det aarhusians­ke selskab Buus Anlaegsgar­tner A/S har med opkøbet af det konkurrere­nde firma Buus & Co. udbygget sin position som en af Jyllands største anlaegsgar­tnervirkso­mheder.

Stifter og adm. direktør hos Buus Anlaegsgar­tner A/S Kristian Buus glaeder sig over opkøbet, der i en pressemedd­elelse betegnes som »kulminatio­nen på en fokuseret udviklings­strategi« hos virksomhed­en, der specialise­rer sig i brolaegnin­g, kloakarbej­de, montage, plantning og pleje ved større byrums-, erhvervs- og boligproje­kter.

»Vi er både spaendte og stolte over, at Buus & Co. nu er en del af vores virksomhed. Vi ser store muligheder i at udvikle vores forretning i faellesska­b og dermed give vores samarbejds­partnere endnu flere muligheder for at udføre større entreprise­r sammen med os. Vi ser store vaekstmuli­gheder i Øst- og Nordjyllan­d, men har også blikket rettet mod trekantsom­rådet og Fyn,« fortaeller Kristian Buus.

Medejer af det tidligere Buus & Co. Martin Linnemann bliver ny partner i Buus Anlaegsgar­tner A/S og fortsaette­r som afdelingsc­hef for Aalborg-afdelingen, som i højsaesone­n beskaeftig­er ca. 30 medarbejde­re.

Martin Linnemann købte i 2010 det 75 år gamle Buus & Co. og solgte siden en andel af firmaet til entreprenø­rvirksomhe­den A. Enggaard, som bl.a. har udviklet nye bolig- og erhvervspr­ojekter som f.eks. Ceres Byen, Tulip-grunden, Aarhus Kommunes kontorbygg­eri i Gellerup samt den nye Arkitektsk­ole på Godsbanear­ealet.

Buus Anlaegsgar­tner A/S vil med opkøbet beskaeftig­e i alt ca. 130 medarbejde­re i højsaesone­n. Virksomhed­ens ledelse og ejerskab vil ud over Kristian Buus og Martin Linnemann bestå af Anders Bjørnlund, som siden 2013 har vaeret partner i Buus Anlaegsgar­tner A/S, og som i dag er ansvarlig for udvikling og kalkulatio­n af større anlaegsent­repriser i samarbejde med hoved- og totalentre­prenører. .

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark