Jyllands-Posten

Trafikkaos efter Phil Collins-koncert

-

Op til to timer. Så laenge skulle mange bilister vente på at komme ud fra parkerings­pladsen på Vaeddeløbs­banen efter Phil Collins’ koncert på Ceres Park i Aarhus lørdag aften.

En af de uheldige bilister var Jakob Schjødt-Pedersen fra Fyn. Han kom først ud fra pladsen efter over halvanden times ventetid. »Ingen kørte ud, det stod helt stille. Og vi kunne ikke se hvorfor. Det var ikke i orden den måde, som det var arrangeret på,« siger han til TV2 Østjylland.

Jakob Schjødt-Pedersen savnede også informatio­n på aftenen. Han spottede kun en enkelt guide ved Vaeddeløbs­banen, der havde fået sin sag for med at hjaelpe

1

bilisterne.

»Hun gjorde, hvad hun kunne. Men der manglede flere veje ud fra parkerings­pladsen på banen,« lyder det fra tilskueren.

På TV2 Østjylland­s Facebook-side har flere lignende oplevelser af de trafikale udfordring­er.

»Det stod helt stille. Måske arrangører­ne skulle have taenkt lidt mere over parkerings­forholdene,« supplerer en anden.

Arrangøren af koncerten, Live Nation Danmark, beklager den ventetid, som de mange bilister, der parkerede på Vaeddeløbs­banen, endte med at have.

I et skriftligt svar til TV2 Østjylland fra Live Nation hedder det bl.a.:

»Vi beklager, at nogen måtte sidde fast på en parkerings­plads i op til to timer. Det var dog heldigvis kun den ene af de naerliggen­de parkerings­pladser, at dette har vaeret tilfaeldet for. Man må dog forvente, at hvor der er et arrangemen­t med op til 42.000 mennesker, beregnes laengere rejsetid.«

Sikkerhede­n under arrangemen­tet kritiseres også, ligesom mange savnede flere toiletter og bedre lyd.

»Helt og aldeles elendigt arrangeret! Der var lukket alt for mange ind. Indgange/ udgange til toiletter var lukket flere gange under koncerten, og hovedindga­ngen var midlertidi­gt lukket, da koncerten var slut,« naevner en koncertgae­st.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark