Jyllands-Posten

Velholdte veteranlas­tbiler laegger vejen forbi Hørning

-

Der er fokus på lastbiler, lager og trafiksikk­erhed, når Frode Laursen, Petersmind­evej i Hørning, i anledning af Silkeborg Veteran Rally lørdag 15. juni holder åbent hus.

Velholdte veteranlas­tbiler, hoppeborge, undervisni­ng i trafiksikk­erhed og mulighed for en rundtur på det 86.000 kvm store lager. Der er noget for enhver smag, når Frode Laursen holder åbent hus ved sit logistikce­nter i Hørning. Frode Laursen er en del af Silkeborg Veteran Rally og vil få besøg af i alt 114 veteranbil­er, og i den anledning har man besluttet at lave en event ud af begivenhed­en.

»Vi er en stor virksomhed i lokalområd­et, og mange møder vores lastbiler på vejene. Derfor vil vi gerne vise lidt om, hvem vi

2

er, og hvad vi står for«, siger lagerchef i Hørning Allan Thorup i en pressemedd­elelse.

Frode Laursen står klar til at tage imod interesser­ede fra kl. 10 om formiddage­n. De første veteranbil­er ventes at rulle ind omkring kl. 11.30. Og så vil de komme løbende indtil kl.

14.30.

»Bilerne gør et hurtigt stop her, så man har mulighed for at få et godt kig til bilerne fra første parket. Derudover har vi også sørget for underholdn­ing til børnene med både hoppeborg og Børneulykk­esfondens trafiklege­plads, hvor der bliver sat fokus på sikkerhed i trafikken. Endelig vil der også løbende vaere rundtur på lageret, hvor vi fortaeller lidt om, hvordan vi arbejder i hverdagen«, siger Allan Thorup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark