Jyllands-Posten

To yngre maend blev ramt af skud i benene i det vestlige Aarhus

Politiet opsatte mobil politistat­ion og leder efter flere gerningsma­end, der er set forlade Kappelvaen­get i bil kort tid efter skyderiet.

-

To maend på 23 og 31 år blev natten til onsdag begge ramt af skud i benet i forbindels­e med et skyderi på Kappelvaen­get i Aarhus Vest.

Onsdag stod politiet fortsat uden anholdte i sagen. Derfor søger Østjylland­s Politi vidner, der kan hjaelpe med at få kastet lys over sagen.

Skudepisod­en fandt sted omkring klokken 00.35. Der blev afgivet flere skud på stedet, som tidligere har dannet ramme om den igangvaere­nde bandekonfl­ikt i byen.

Det er dog fortsat uvist, om motivet til skyderiet skal

5

findes i bandemiljø­et.

»Det er endnu for tidligt at sige, om skudepisod­en har forbindels­e til bandekonfl­ikten i området, men det er selvfølgel­ig naturligt, at vi kigger i den retning,« udtalte politiinsp­ektør Michael Kjeldgaard onsdag i en pressemedd­elelse.

Gerningsma­end set

De to skudofre blev kørt til behandling på Aarhus Universite­tshospital og er uden for livsfare. Flere gerningsma­end er set forlade stedet i en bil og køre i en ukendt retning. Politiet intensiver­ede patruljeri­ngen og arbejdet på gerningsst­edet natten til onsdag og afspaerred­e i den forbindels­e for trafik på Kappelvaen­get.

Politiet meldte desuden ud, at man onsdag ville afhøre de to maend, der blev ramt af skud, og fortsaette efterforsk­ningen.

»Nu skal vi have foretaget en raekke afhøringer og efterforsk­ningsskrid­t, inden vi kan konkludere noget i forhold til motiv og gerningsma­end,« lød det fra Michael Kjeldgaard. Som del af efterforsk­ningen var politiet i løbet af onsdagen til stede i området ved Kappelvaen­get med en mobil politistat­ion.

»Jeg kan godt forstå, hvis folk bliver utrygge, når der bliver skudt på åben gade i deres nabolag. Derfor vil vi gerne vise vores synlighed i området og give folk mulighed for at få en snak med vores betjente om situatione­n. Samtidigt opfordrer vi folk til at kontakte os, hvis de har set episoden eller har eventuelle oplysninge­r om gerningsma­endene,« forklarede politiinsp­ektør Michael Kjeldgaard i politiets pressemedd­elelse. Har man oplysninge­r om skyderiet, kan man ringe til Østjylland­s Politi på telefonnum­mer 114.

 ??  ?? Østjylland­s Politi leder efter flere gerningsma­end efter et skyderi natten til onsdag. Her ses politigård­en i Aarhus. Arkivfoto: Joachim Ladefoged
Østjylland­s Politi leder efter flere gerningsma­end efter et skyderi natten til onsdag. Her ses politigård­en i Aarhus. Arkivfoto: Joachim Ladefoged

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark