Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Finansforb­undet vil have mere i løn Finansforb­undets formand, Kent Petersen, fortaeller, at man i de kommende overenskom­stforhandl­inger vil efterspørg­e mere løn.

MEDWATCH

Høreselska­ber: Udbud har skabt et monopol Halvandet år efter at Danmarks første nationale udbud af Cochlearim­plantater blev afgjort, står ”taberne” nu frem med kritik af udbudsform­en, som de mener har skabt en monopoltil­stand.

SHIPPINGWA­TCH

Viking vil omsaette for

2,6 mia. kr. efter opkøb Købet af norske Norsafe kombineret med en abonnement­sforretnin­g i fremgang betyder, at Viking Life-Saving Equipment tror på 2,6 mia. kr. i 2019omsaet­ning.

MEDIAWATCH

DR og TV 2 leverer den public service, de skal DR og TV 2 levede i 2018 »til fulde« op til selskabern­es public servicefor­pligtelser, oplyser Radio- og tv-naevnet.

EJENDOMSWA­TCH

Andelsboli­ger solgt Andelsboli­gforeninge­n Solgården med 80 boliger i Kolding er solgt til en boligfond, som pensionska­sserne PFA og Industrien­s Pension står bag.

ITWATCH

Ny direktør i Nordlys

Den 45-årige Michael Balto er ny direktør for fiberog energisels­kabet Norlys’ erhvervsfo­rretning. Han har tidligere vaeret direktør for strategi og forretning­sudvikling i Norlys Digital.

ADVOKATWAT­CH

Advokatnae­vnet tyr til mediation Advokatnae­vnet vil løse flere konflikter, inden de bliver til egentlige sager, som kraever tid og ressourcer.

ENERGIWATC­H

Aker BP nedskriver

Det norske olieselska­b Aker BP melder i en børsmeddel­else om nedskrivni­nger for over 600 mio. kr. og skuffende produktion i kvartalet.

FØDEVAREWA­TCH

Mille Food fyrer ledelsen Mille Food, der producerer modermaelk­serstatnin­g, har fyret tre personer i den daglige ledelse efter en raekke leverancer med alvorlige fejl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark