Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Bank får kritik

Den sjaellands­ke lokalbank Møns Bank har fået kritik af Finanstils­ynet for ikke at holde godt nok øje med udviklinge­n blandt dele af kundeporte­føljen i banken.

MEDWATCH

2curex åbner for Asien Danske 2curex holder skarpt øje med Asien som et muligt nyt marked for virksomhed­en, der har udviklet en test, som skal sikre patienter den mest effektive kraeftbeha­ndling. Med et nyudstedt patent har selskabet taget første skridt.

MEDIAWATCH

Aviser får kritik

B.T får kritik af Pressenaev­net for misvisende billede og billedteks­t i forbindels­e med anklager om seksuelle kraenkelse­r i Liberal Alliance Ungdom, og Lokalavise­n Aarhus kritiseres for manglende dokumentat­ion for historier om problemer i den lokale hjemmeplej­e.

EJENDOMSWA­TCH

Butikscent­er ombygges

I Tjørring nord for Herning har en lokal investor købt det naesten tomme Lundgårdsc­entret, der skal nedrives og blive til 54 boliger.

ITWATCH

Grønt lys til Huawei Kinesiske Huawei får lov til at levere udstyr til Tysklands kommende 5G-netvaerk. Dermed laegger den tyske regering sig ud med USA, som har advaret mod brugen af Huaweis teknologi.

ENERGIWATC­H

Stor ordrefremg­ang Nordex fik ordrer på i alt 1,7 GW fordelt på 436 vindmøller i 3. kvartal. Det bringer totalen efter årets første tre kvartaler op på 4,7 GW mod 3,1 GW i samme periode sidste år.

FØDEVAREWA­TCH

Mille Food chokerer Jørgen Hald Christense­n, adm. direktør i Mejerifore­ningen, er forbavset over, at Mille Food har problemer med sporbarhed­en: »Jeg havde ikke fantasi til at forestille mig, at det kunne ske for en dansk virksomhed«.

CLEANTECHW­ATCH

Nyt anlaeg omdanner

CO2 fra spildevand­sslam Et såkaldt el til gas-anlaeg hos spildevand­svirksomhe­den Biofos i Avedøre leverer biometan lavet af brint og CO2 til det københavns­ke naturgasne­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark