Jyllands-Posten

OVERLEVELS­ES-TV

-

”Øen - en ny begyndelse” er skåret over det amerikansk­e program ”The Island”. Den danske version får premiere torsdag kl. 20 på DR1 og fra kl. 6.00 på DRTV. De 14 deltagere skal filme sig selv over 30 dage, hvor de opbygger deres eget øsamfund.

”Alene i vildmarken” havde premiere på DR3 i 2017, men viste sig ifølge DR at ”appellere meget bredt hos både yngre og aeldre seere” - og blev forfremmet til hovedkanal­en i anden og tredje saeson.

Finalen i tredje saeson i 2019 blev fulgt af 862.000 seere. Det rakte til en tredjeplad­s på den uge 11’s top 10 over mest sete programmer efter TV 2’s ”X Factor” og ”X Factor Afgørelsen”.

 ??  ?? ”Øen – en ny begyndelse” har ingen vinder. Ingen bliver stemt hjem. Der er ingen konkurrenc­er. Men det er før set på tv, at det store drama udspiller sig, bedst som der ikke sker en disse. Foto: DR
”Øen – en ny begyndelse” har ingen vinder. Ingen bliver stemt hjem. Der er ingen konkurrenc­er. Men det er før set på tv, at det store drama udspiller sig, bedst som der ikke sker en disse. Foto: DR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark