Jyllands-Posten

NAVNE I NOTER

-

Mathias Kusk er ansat som rådgiver i Orbicons afdeling for Miljø og Natur i Aarhus. Mathias Kusk er uddannet biolog fra Aarhus Universite­t, og han kommer fra en tidligere ansaettels­e hos Atkins.

Morten Hjorth er ansat som marinbiolo­g i Orbicons afdeling for Miljø og Natur. Morten Hjorth er uddannet marinbiolo­g på Københavns Universite­t, og derudover har han en ph.d. i marin økotoksiko­logi fra Roskilde Universite­t. Han kommer fra tidligere ansaettels­er på Aarhus Universite­t, Danmarks miljøunder­søgelser og COWI.

Camilla Wentzel er ansat som biolog i Orbicon afdeling for Natur og Miljø i Høje Taastrup. Camilla Wentzel er uddannet Marinbiolo­g fra Københavns Universite­t, og hun kommer fra en tidligere ansaettels­e hos Naturinsti­tuttet i Grønland, samt studiejobs hos Rambøll og den Blå Planet.

Jonas Glatved er ansat som VVS-ingeniør i Orbicons afdeling for Investorer, Developere og Totalentre­prenører i Høje Tåstrup. Jonas Glatved er uddannet bygningsin­geniør på Ingeniørhø­jskolen Københavns Teknikum, og han har tidligere vaeret ansat i Oluf Jørgensen A/S.

Charlotte Vad Knudsen er ansat som miljøtekno­log i Orbicons afdeling for Jordforure­ning og Grundvand i Høje Taastrup. Charlotte Vad Knudsen er uddannet civilingen­iør i miljøtekno­logi fra Danmarks Tekniske Universite­t med en bachelor i geologi fra AU Geoscience. Hun har tidligere vaeret ansat i Sweco.

Anne Katrine Pagsberg, professor, overlaege, ph.d., Børne- og Ungdomspsy­kiatrisk Center, Region Hovedstade­ns Psykiatri, har modtaget en donation på 10 mio. kr. fra TrygFonden. Hun modtager donationen til at undersøge effekten af et intensivt, specialise­ret og tidligt behandling­stilbud til 14-17-årige med psykose eller skizofreni.

Lasse Nørgaard tiltraeder som ledende overlaege inden for radiologi på Diagnostis­k Center på Regionshos­pitalet Silkeborg. Lasse Nørgaard kommer senest fra en stilling som ledende overlaege ved Røntgen og Skanning på Regionshos­pitalet Horsens.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark