Jyllands-Posten

Buschauffø­r faldt i søvn bag rattet

-

Uheld: Det var en brat opvågning for ikke bare chaufføren, men også nogle af passagerer­ne, da en bus fyldt med fodboldgla­de drenge fra Lystrup IF – Fodbold og deres holdledere natten til lørdag ramte et autovaern på en motorvej i Østrig.

Angiveligt faldt chaufføren i søvn ved rattet og sov, mens bussen kørte skråt over vejen og ind i midterauto­vaernet. Det fik ham til at vågne, så han fik rettet bussen op, så den kunne fortsaette til Italien, som var målet for fodboldtur­en.

Susanne Pedersen, der er formand for klubben, bekraefter

4

det skete, og siger, at holdledern­e har taget sig af børnene, og at de alle har haft lejlighed til at ringe hjem til deres foraeldre.

»Heldigvis sov mange af dem, da det skete,« siger hun.

Bekymrede foraeldre

Ikke desto mindre er en raekke foraeldre stadig bekymrede, fordi det er samme busselskab, Østjydsk Turistbuss­er, der skal køre børnene hjem igen. Busselskab­et selv ønsker ikke kommentere haendelsen udover at fastslå, at der er sendt en ny bus til Italien til rejsen hjem, og at den bliver med en ny chauffør. Det er foraeldren­e selv, der har arrangeret turen og bestilt busselskab­et sammen med traenerne, fortaeller Susanne Pedersen.

»De spiller selvfølgel­ig i Lystrup IF og er afsted som hold fra vores klub, men turen er privat arrangeret. Vi tager det alligevel op på et bestyrelse­smøde i naeste uge, for det er klart, at vi ikke bare kan lade sådan en haendelse gå forbi. Det kunne jo vaere endt helt forfaerdel­igt,« siger hun.

»Jeg har ikke fået henvendels­er fra nogle af foraeldren­e, og det er vel, fordi de regner med, at deres børn er i gode haender.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark