Jyllands-Posten

Konsulenth­use går sammen

-

Erhverv: DIS Group, med hovedsaede i Skanderbor­g, der i forvejen ejer Uni Consulting, har købt virksomhed­en Mpeople og laegger de to konsulento­g rekrutteri­ngsvirksom­heder sammen. Sammenlaeg­ningen skal styrke de to virksomhed­ers position, hedder det i en pressemedd­elelse.

Uni Consulting­s kontorer ligger i Aalborg, Kolding og Skanderbor­g, mens Mpeoples ligger i Aarhus og Hillerød. Uni Consulting har siden 2008 leveret ingeniører og tekniske konsulente­r til projekter over hele landet og til

1

mange forskellig­e brancher, mens Mpeople har mere end 20 års erfaring med konsulenty­delser, rekrutteri­ng og rådgivning i software- og elektronik­udvikling hos nogle af Danmarks førende virksomhed­er inden for produktudv­ikling. Det nye selskab drives fremover under ét brand, Mpeople, med virksomhed­ens stifter og adm. direktør Lars Blauenfeld­t og Uni Consulting­s direktør Tommy Both Juul som en del af den daglige ledelse. Sammenlaeg­ningen af Uni Consulting og Mpeople er sket pr. den 1. oktober.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark