Jyllands-Posten

Famøse Pattaya er bedre end sit rygte

Badebyen, der blev opdaget af amerikansk­e soldater og kendt for sexturisme, fylder 60 i år.

-

koncerter i samarbejde med Zagrebs musikkonse­rvatorium hver mandag fra kl. 12 til 16, mens børnekor sørger for julehyggen om søndagen. Zagreb Advent finder sted fra 30. november til 7. januar.

Wien

En ridetur på ryggen af et vaskeaegte rensdyr skal nok få julelysene til at stråle endnu klarere i øjnene på familiens yngste medlemmer. Drømmen om en rensdyr-ridetur kan blive til virkelighe­d, hvis man besøger julemarked­et Wiener Weinachtst­raum, der har ry for at vaere det bedste i den østrigske hovedstad. Markedet er placeret ved byens rådhus, der er pyntet med lys i anledning af højtiden, og der er mere end 150 boder at gå på opdagelse imellem. Vaer forberedt på, at mange mennesker besøger det populaere marked, der i år løber af stablen fra den 15. november til 24. december.

3 Skansen

Klassisk, traditions­rigt og aerkesvens­k. Det årlige julemarked på frilandsmu­seet Skansken på Djurgården i Stockholm har rødder tilbage til 1903, og traditione­rne holdes i haevd. Her kan man danse om juletraeet og kigge ind i de hyggelige, gamle huse og gårde for at fornemme, hvordan man holdt jul i tidligere tider. Arbejdende håndvaerke­re fremstille­r produkter fra gamle dage, og der er også mulighed for selv at lave sin egen julepynt, ligesom man kan shoppe sennep, braendte mandler og andre delikatess­er i julemarked­ets boder. Til frilandsmu­seet hører også en lille zoologisk

 ??  ?? 2
2

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark