Jyllands-Posten

KARAKTERBO­G

-

AGF’s spillere bedømt i kampen mod FCK:

Aleksandar Jovanovic 4

Målmanden så ud til at fejlbedømm­e Dame N’Doyes indersides­kud efter et kvarter, og det kostede et mål. Var prisgivet ved 0-2, men havde derudover ikke store aktioner.

Alexander Munksgaard 5

Gav sig fysisk som saedvanlig­t, men efterlod med sin angrebsive­r også plads bag sig, som da Fischer stak afsted ved 0-2, men en godkendt indsats.

Niklas Backman 6

Tog sine dueller med Dame N’Doye, der er en af ligaens staerkeste og klogeste angribere. Han og Juelsgård må diskutere, hvem der skulle have daekket af ved fjerneste stolpe ved 0-2.

Jesper Juelsgård 5

Leverede en gedigen kamp, hvor der var brug for masser af fysik. Staerk i aflevering­sspillet, både langs jorden og i luften.

Casper Højer Nielsen 5

En kikset dødbold traekker ned, men ellers viste han masser af drev i sit spil langs linjen. Måtte udgå med en mindre skade.

Zach Duncan 4

Australier­en skal fylde sin landsmand Aminis sko ud, og den unge Duncan får hårde laerepenge indimellem. Hans boldtab førte til 0-1-traefferen. Lod sig ikke gå på og leverede en fin fight.

Nicolai Poulsen 5

Havde nok at gøre med at tage duellerne centralt og fik ikke så meget plads som i andre kampe til at brede spillet ud. Lidt op og ned for Poulsen.

Bror Blume 6

Nu og da laver han simple fejl, men Blume viser også, at han i sit spil har det, der skal til for at gøre en forskel. Blev bedre og bedre, som kampen skred frem. Dagens bedste AGF’er.

Mustapha Bundu 6

Udfordrede og udfordrede, fik masser af hjørnespar­k, men slap aldrig for alvor fri af FCK-forsvaret. Noteret for et behjertet langskud.

Patrick Mortensen 4

Fik et frit hovedstød i anden halvleg, men ramte ikke målet. Havde sit hyr med de staerke FCK’ere. Udskiftnin­gen med Helenius var logisk

Jón Thorsteins­son 5

Fornem scoring af islaending­en, der spillede sig op i løbet af kampen. Han er en type, der passer fint ind i AGF’s pågående spillestil.

Alex Gersbach UB Nicklas Helenius UB Jakob Ankersen UB

 ??  ?? Jens Stage i vinrød bluse mod sine tidligere holdkammer­ater fra AGF, en kamp, som Stage og holdkammer­ater vandt 2-1. Foto: Claus Bonnerup
Jens Stage i vinrød bluse mod sine tidligere holdkammer­ater fra AGF, en kamp, som Stage og holdkammer­ater vandt 2-1. Foto: Claus Bonnerup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark