Jyllands-Posten

JP’S SKALA

-

10: Den absolutte topindsats

9: En af saesonens bedste praestatio­ner

7-8: Flot 5-6: Lidt som forventet

3-4: Under middel i større eller mindre grad

1-2: Meget svagt niveau 0: Ups

»Vi vidste, at AGF ville komme buldrende fra start. De fik overhånden i kampen, og vi havde svaert ved at komme ud af det tryk, AGF lagde på os. Men vi arbejdede os ind i kampen. Og vi kom ikke hurtigt bagud, som det er sket for os i andre udekampe. Det gør det nemmere at vinde. Hvis vi kunne stå imod presset, vidste vi, at det ville gå vores vej. Gudeskønt blev det aldrig,« sagde Jens Stage og tilføjede:

»Jeg synes, det var en fortjent sejr, ikke fordi vi var ret meget bedre end dem.«

Efter kampen stod Jens Stage laenge i sit fodboldklu­ns og hyggesnakk­ede med et par af sine tidligere holdkammer­ater i AGF. Og han har høje tanker om det hold, han har forladt.

»AGF har et godt fodboldhol­d lige nu. Jeg håber, at de vil bruge nogle af de unge knaegte, der knoklede, da jeg var i klubben. Så jeg håber snart at se nogle af de unge på holdet. Mod os var AGF nok lidt svaekket af, at Mustafa Amini og Frederik Tingager ikke var med. Amini er måske deres vigtigste spiller,« sagde Jens Stage, som slap for australier­en på midten af banen denne mandag aften.

Hvor lang kontrakt har du egentlig i FCK?

»Jeg har fire og et halvt år i FC København fra nu af.«

Så går der et stykke tid, inden vi ser dig i AGF-trøjen igen?

»Ja, det gør der nok. Det bliver nok ikke de naeste fem år …,« grinede Jens Stage, inden de naeste gamle bekendte fra AGF lige skulle have en hilsen og et trøstende skulderkla­p fra aftenens sejrherre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark